Vreselijk drama: Vrouw en vier kinderen vermoord: "Ergste wat mijn agenten ooit gezien hebben"

door: STS
Slachtoffers
Afbeelding bron: Gofundme.com/f/victims-of-alabama-mass-shooting-beloved-wife-children

Bij een familiedrama zijn een vrouw en vier kinderen om het leven gekomen. Een man is aangeklaagd voor de vijfvoudige moord.

De feiten speelden zich af in de Amerikaanse staat Alabama. Een 32-jarige man schoot daar zijn vrouw, hun twee kinderen en zijn neefje en nichtje dood na het verjaardagsfeestje van een van de kinderen.

De 24-jarige Kelse werd samen met Kaleb (6), Kynli (2), Colton (8) en Haley (6) roerloos aangetroffen. Ze waren alle vijf in het hoofd geschoten. De slachtoffers werden ter plaatse doodverklaard, behalve Haley, die nog ademde en in allerijl naar het ziekenhuis werd overgebracht. Maar ook zij overleefde de schietpartij uiteindelijk niet.

"Afschuwelijk tafereel"

"Het is absoluut verschrikkelijk. Het is onvoorstelbaar wat de familie doormaakt, wat de vrienden van de familie meemaken, wat de gemeenschap nu voelt", vertelde sheriff Jody Wade aan The Daily Mail.

"Het was gewoon een afschuwelijk tafereel, waarvan zelfs doorgewinterde agenten me vertelden dat het het ergste is wat ze ooit hebben gezien."

De 32-jarige Brandon Allan Kendrick werd door de politie gearresteerd. Een motief voor zijn daden gaf de man nog niet. "Maar ik zou niet weten welk motief hij ons zou kunnen geven dat zou rechtvaardigen wat hij heeft gedaan", zegt Wade.