Lidl-klanten zeggen allemaal hetzelfde: "Makkelijk poetsgerief en beter voor de rug"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: MRO

Lidl-klanten zeggen allemaal hetzelfde over een apparaat om mee te poetsen. Ze zijn tevreden over hoe goed het werkt, en over de prijs.

Het gaat om de 'Reinigingsset Easy Wring & Clean' van het merk Vileda. Deze bestaat uit een driehoekige mop, met daaraan een telescopische steel, en een emmer met pedaal en centrifuge.

"Dankzij de roterende kracht bij het uitwringen worden vuil en water in de emmer gesponnen", zegt Lidl. "De microvezel mopkop is sterk absorberend en verwijdert moeiteloos vettig vuil voor perfecte, streeploze schoonmaakresultaten."

De klanten die het kochten geven het product in de beoordelingen een 4,9 op 5. "Goede kwaliteit en gemakkelijk te hanteren", klinkt het. "Het is een makkelijk dweilapparaat en de vloer wordt keurig schoon."

"Laat geen strepen achter"

"Ik heb het al een tijd en het werkt als een tierelier, makkelijk en snel. Maakt het laminaat schoon en laat geen strepen achter", laat een ander weten. "Interessante prijs, makkelijk in gebruik, en door de roterende wringfunctie beter voor de rug", lezen we ook nog.

Lidl verkoopt dit artikel in de webshop aan 24,99 euro, terwijl de adviesprijs die weergegeven wordt 62,99 euro bedraagt.

Dweil
Afbeelding bron: Lidl
Tags lidl poetsen