Klant heeft het gehad met Kruidvat: "Slechtste service ooit!"

door: STS
Shopping - ruzie - boze klant
Afbeelding bron: Shutterstock/ALPA PROD

Een klant van Kruidvat is hoogst ontevreden over de service van de drogisterijketen. Dat liet hij duidelijk blijken op sociale media nadat er iets verkeerd liep met een pakket.

"Slechtste service ooit!", schreef hij op de Facebookpagina van Kruidvat. "Eerst veranderen ze de winkel waar het pakket aankomt, zonder u ervan op de hoogte te brengen, denkende dat het ingegeven adres nog steeds juist is."

"Daarna willen ze de bestelling pas annuleren eens die is aangekomen. Zes dagen na aankomst krijg je een herinnering, ga je dan toch dik tegen je zin richting de stad, blijkt het pakket niet aanwezig te zijn. K*tservice is het woord."

"Bij een vorige bestelling was die niet eens aangekomen, dus gratis in de winkel, betalend aan huis. Zonder enige compensatie naar de klant toe."

Kruidvat reageert op klacht

De klantendienst van Kruidvat reageerde op de klacht: "Wat ontzettend jammer om te lezen dat het niet goed is gegaan met de levering van je pakket."

"Wij kunnen een bestelling inderdaad niet meteen annuleren omdat we deze meteen in behandeling nemen en kunnen deze pas afmelden in de winkel zodra je je afhaalbewijs hebt ontvangen."

De klant stuurde Kruidvat ook een privébericht. De medewerkster liet weten dat de zaak via die weg verder aangepakt zal worden.

(Archieffoto)

Volg Redactie24 nu op Instagram