Klanten gaan snel naar ALDI voor nieuwe aanbieding: populair en handig keukentoestel

door: MRO
ALDI
Afbeelding bron: Photonews

ALDI pakt elke week uit met nieuwe aanbiedingen. Deze week zet de supermarktketen een zeer handig keukentoestel in de aanbieding, met name een dubbele airfryer. Dit is te koop vanaf zaterdag 17 augustus.

Een airfryer is een populair toestel geworden in de keuken. Het biedt heel wat voordelen, zoals gezonder maaltijden bereiden doordat je tot wel 90% minder vet gebruikt dan bij traditionele frituurmethoden. Bovendien is een airfryer ook veelzijdig want je kan er niet alleen mee frituren, maar ook bakken, grillen en roosteren.

ALDI zet deze week een dubbele airfryer in de aanbieding. Deze heeft twee mandjes van 4 liter zodat je twee verschillende gerechten tegelijk kan bereiden. Zo bespaar je tijd en worden de smaken niet vermengd.

Deze heteluchtfriteuse heeft 10 kookprogramma's, een voorverwarmfunctie en een warmhoudfunctie. Er is ook een serve- en pairfunctie waarmee je gelijktijdig verschillende kookprogramma's kan instellen.

De bediening gebeurt via een digitaal touchdisplay en het vermogen bedraagt 2600 W. ALDI verkoopt deze dubbele airfryer, die met 3 jaar garantie komt, voor 89,99 euro vanaf 17 augustus.

airfry-ald
Afbeelding bron: Aldi