Zes sterrenchefs, met onder meer Nick Bril en Roger Van Damme zijn het eens: “Daar eet je de beste mosselen”

door: PMN
mosselen
Afbeelding bron: Pixabay

Het mosselseizoen is in volle gang. Heel wat horecazaken bieden mosselen aan. Maar waar hebben ze nu de beste mosselen? Zes sterrenchefs weten waar.
 

De beste mosselen kan je volgens zes sterrenchefs eten in ‘De Oesterput’ in Blankenberge. Je vindt het op de Wenduinse Steenweg 16. Voor mosselen natuur betaal je er 26 euro per persoon. “De mosselen zijn daar legendarisch”, reageert sterrenchef Nick Bril in NZomer. “Het is er eigenlijk te druk, maar zo geweldig lekker en leuk.”

En ook Roger Van Damme vindt dat je in ‘De Oesterput’ de beste mosselen kan eten. “Gewoonweg top.” Dat is ook de mening van Nicolas Misera van het éénsterrenrestaurant ‘Misera’ in Antwerpen.

“Jeugdsentiment”, klinkt het bij hem. “Ook weer zo een plek die al door de vierde generatie wordt uitgebaat. Een plateau fruits de mer, een kreeftje Belle Vue, mosselen…Het is er allemaal lekker. En nog een weetje: er hangt een groot kunstwerk van mijn vader zaliger in de lucht in het restaurant.”

Tags mosselen