ALDI lanceert nieuwe promotie op mosselen: "Expert gaf deze mosselen mooie score"

door: STS
ALDI
Afbeelding bron: Photonews

Bij ALDI hebben ze een nieuwe promotie op mosselen gelanceerd. Je kan hiermee een mooie korting gekomen op deze lekkernij.

Het gaat om verse Zeeuwse Jumbo mosselen van bodemcultuur, in een verpakking van 1 kilogram. Dit artikel kost normaal 7,79 euro, maar nu wordt er 29% korting op gegeven, waardoor je nog 5,50 euro betaalt.

"Bij de officiële start van het mosselseizoen testte Gazet van Antwerpen welke supermarkt de beste Jumbo mosselen aanbiedt. Expert ter zake Hans Lachi van De Rooden Hoed proefde en beoordeelde zes dozen Jumbo mosselen en gaf die van ons een mooie score van 7/10", laat ALDI weten. "Hij zei dat ze vers waren en goed smaakten."

De supermarktketen zegt dat de mosselen panklaar en zandvrij zijn en in een lekvrije verpakking zitten. Deze mosselen zijn MSC-gecertificeerd, wat betekent dat ze door de Marine Stewardship Council worden beschouwd als afkomstig van duurzame visserij.

Nieuwe promo na klacht tegen ALDI en Lidl

De nieuwe promo op mosselen komt er kort nadat de Federatie van Vishandelaars, Unizo en Buurtsuper klacht indienden bij de Economische Inspectie. Zij zien een probleem met de promo's die ALDI en Lidl geven op mosselen.

ALDI's nieuwste promotie op mosselen loopt van maandag 5 augustus tot en met zaterdag 10 augustus 2024.

Volg Redactie24 nu op Instagram