Na fluitconcert: Vidarsson heeft niet mis te verstane boodschap voor de fans van KAA Gent

door: BVDO
Arnar Vidarsson
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent heeft Zalan Vancsa aangetrokken. Manager Sports Arnar Vidarsson maakte van de gelegenheid gebruik om een duidelijke boodschap aan de fans te geven.

Vancsa is de zevende inkomende transfer voor KAA Gent, na Gudjohnsen, Dean, Delorge, Ito, Varela en Araujo. Hij komt op uitleenbasis, met aankoopoptie, over van tweedeklasser Lommel.

“Zalan is het soort talent dat nog zeer moeilijk te vinden is aan een haalbare prijs. We zijn dus heel blij dat we dit konden afronden”, zegt Vidarsson over de nieuwste transfer.

“Hij is een type dat we nog niet in onze kern hadden: iemand voor de nummer 10-positie, een verfijnde en technisch sterke speler met scorend vermogen.”

Vidarsson maakte van de gelegenheid gebruik om een duidelijke boodschap te geven aan de fans, nadat Gudjohnsen afgelopen weekend uitgefloten werd.

“Aanvallende spelers dragen vaak de grootste verantwoordelijkheid omdat ze de doelpunten moeten maken. Zalán heeft heel veel talent, maar is ook nog jong. Laat ons dus wat geduld hebben en intussen onze spelers onvoorwaardelijk steunen.”

Tags KAA Gent