Tragisch: Toeriste valt te pletter van balkon van hotel op populaire vakantiebestemming

door: STS
Ibiza - reis - vakantie
Afbeelding bron: Pixabay

Een toeriste is om het leven gekomen op vakantie. Het slachtoffer stortte te pletter bij een val van het balkon van haar hotel.

Het gaat om een jonge vrouw van 19 jaar, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Ze genoot van een vakantie op het populaire Spaanse eiland Ibiza, toen ze op tragische wijze omkwam.

Het slachtoffer verbleef in het Vibra District hotel in de stad Sant Antoni. In de nacht van maandag op dinsdag liep het mis. Rond 03.00 uur viel de jonge vrouw van haar balkon op de zesde verdieping van het gebouw.

De hulpdiensten werden verwittigd en haastten zich ter plaatse. De verwondingen die het slachtoffer had opgelopen, bleken echter fataal. Ze werd ter plaatse doodverklaard.

De politie onderzoekt het incident en er zal een autopsie worden uitgevoerd op het lichaam. "Op dit ogenblik wijst alles op een tragische, accidentele, val", citeert The Sun de politie.

Ook dodelijke val op eiland Mallorca

Het gaat om het tweede dodelijke slachtoffer uit Groot-Brittannië in de buurt in enkele dagen tijd. Zaterdagochtend viel een 28-jarige Brit vanop 4,5 meter hoogte uit een hotel na een nachtje stappen in Palmanova, op het eiland Mallorca.