ING lanceert nu bonus die extra geld opbrengt: alternatief voor spaarrekening

door: MRO
ING bank
Afbeelding bron: Photonews

Binnen minder dan twee maanden komt in totaal meer dan 20 miljard spaargeld vrij van de staatsbon die de overheid vorig jaar uitgaf. Bank ING wil spaarders nu al overtuigen met een bonus.

ING lanceert een promo op de termijnrekening. De bank zal eind augustus de nieuwe rentevoet bekend maken van de termijnrekening op 6 en op 12 maanden.

Wie zich vrijblijvend inschrijft voor 20 augustus, krijgt een extra bonus van 0,20% op het bedrag dat gestort wordt als je een termijnrekening opent. Op die bonus houdt de bank roerende voorheffing af zodat het om 0,14% netto gaat.

De inschrijving houdt geen verplichting in, zodat de spaarder nog kan beslissen om de termijnrekening al dan niet te openen. 

"De promo op de ING Termijnrekening van 6 of 12 maanden biedt een brutojaarrente op het gestorte geld. Voor een termijn van 6 maanden ontvang je het halfjaarlijkse equivalent van deze rentevoet", luidt het bij ING.

Consumenten die zich inschrijven, zullen tussen 20 en 30 augustus geïnformeerd worden over de nieuwe rentevoet, via mail of via een bericht in de app.