ING Bank pakt uit met stuntrente: "Uitzonderlijk aanbod, wees er snel bij"

door: STS
ING bank
Afbeelding bron: Photonews

De banken gaan steeds verder om de spaarders te overtuigen om het geld dat vrijkomt wanneer de staatsbon afloopt bij hen te plaatsen. Zo pakt ING Bank in België uit met een stuntrente.

Op 4 september krijgen de mensen die intekenden op de voordelige en uiterst populaire staatsbon van de overheid hun geld teruggestort, met de intrest erbij. Maar liefst 22 miljard euro komt zo weer beschikbaar, en de banken doen er alles aan om spaarders te overtuigen om dit geld bij hen te plaatsen. Via een kasbon bijvoorbeeld, of een termijnrekening.

Bij ING pakken ze nu uit met een heuse stuntrente op een termijnrekening. "Krijg een jaarlijkse rente van 3,80% bruto (2,66% netto) op extra geld dat je voor een vaste periode van 12 maanden bij ING vastlegt", klinkt het.

Je kan ook opteren voor 6 maanden, maar dan krijg je ook de helft minder rente. "Voor de periode van 6 maanden ontvang je het halfjaarlijkse equivalent van deze rente: 1,90% bruto (1,33% netto)."

Klanten kunnen een bedrag tussen 250 euro en 2.500.000 euro storten. "Dit uitzonderlijk aanbod is uitsluitend beschikbaar van 26 augustus tot 29 september 2024. Wees er dus snel bij en zorg dat je het niet mist."

Volg Redactie24 nu op Instagram