VTM

Caroline Maes doet verrassende uitspraak over midseasonfinale van ‘Familie’: “Niemand gelooft mij”

door: PMN
Caroline Maes
Afbeelding bron: VTM

Morgen start het nieuwe seizoen van ‘Familie’. We pikken dan de draad weer op waar we eind juni gestopt zijn, namelijk op de grote familiereünie.

De fans van ‘Familie’ zijn maar wat blij dat het nieuwe seizoen kan starten. Ze kijken er dan ook hard naar uit. Tijdens de zomerstop zijn ze wel steeds blijven door discussiëren over de verschillende verhaallijnen.

De fans hadden het ook over die midseasonfinale. We zagen al beelden van Mieke onder het bloed. Misschien heeft Joris de bom laten afgaan op hun huwelijk?

Caroline Maes speelt de rol van Mieke. Zij zal dan wel weten wat er staat te gebeuren. “Toch niet,” verrast de actrice in Story. “Ik weet zelf ook niet wat er in die midseasonfinale gaat gebeuren, al is er niemand die mij gelooft als ik dat zeg. Ze creëren er een groot mysterie omheen. Ik ben zelf ook heel benieuwd, maar ik heb het wat losgelaten. Ik laat het op me afkomen.”

Caroline Maes verrast door te zeggen dat ze zelf niet weet wat er tijdens de midseasonfinale gaat gebeuren in 'Familie'

Mieke heeft de voorbije jaren al heel wat meegemaakt. Dat heeft Caroline dan ook gevoeld. “Ik heb het mentaal en fysiek heel hard gevoeld. Het was een pittig opnameschema. Ik leef me ook sterk in in mijn rol. En ook het komende seizoen staat er veel te gebeuren.”

Nadat Mieke zoveel meegemaakt heeft, zou je kunnen denken dat haar rol nu wel bijna uitgespeeld is. Daar is Caroline het niet mee eens. “Na 24 jaar is Miekes verhaal, naar mijn gevoel, nog altijd niet uitverteld. Integendeel zelf.”