Marc Degryse wijst twee Club Brugge-spelers met de vinger: "Bij de zwaksten"

door: JDH
degryse
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge is slecht aan zijn nieuwe seizoen begonnen met amper 1 op 9. Analist Marc Degryse is scherp voor twee aanwinsten van blauw-zwart. 

Na de straffe comeback in de play-offs vorig seizoen staat Club Brugge opnieuw met de voeten op de grond. Het staat na drie speeldagen op de 14de plaats met amper 1 op 9. De druk neemt al stevig toe bij de landskampioen. 

Nicky Hayen kreeg in de play-offs veel lof, maar krjigt de trein voorlopig niet op de rails. "Het Brugse bestuur zal willen zien hoe Nicky Hayen met deze crisis omgaat. Hoe spreekt hij? Welke keuzes maakt hij?", stelt Marc Degryse bij HLN. 

Hayen zelf wijst vooral naar de spelers die hun verantwoordelijkheden moeten nemen, maar hij moet ook wat nieuwkomers inpassen. In de wedstrijd tegen Genk konden nieuwkomers Nilsson en Siquet echter niet overtuigen.  

"Het bestuur wil dat de versterkingen zo snel mogelijk renderen, om niet de kritiek te moeten horen dat de nieuwe gezichten geen meerwaarde vormen. Wat dat betreft, vond ik in de partij tegen Racing Genk Siquet en Nilsson bij de zwakste Club-spelers."