Exit Hayen bij Club Brugge als hij verliest van Antwerp? Zo liggen de kaarten

door: BVDO
nicky hayen
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge staat voor een belangrijke topper tegen Royal Antwerp FC. Het is vooral uitkijken of deze match niet het einde betekent van Nicky Hayen als trainer van Club Brugge.

Het was even crisis in Club Brugge, maar volgens Nicky Hayen hebben ze onder die periode een dikke streep getrokken en wordt er voluit vooruit gekeken.

Interne gesprekken hebben de problemen duidelijk naar voren gebracht en er is een plan van aanpak, zo gaf de trainer van Club Brugge mee op zijn persconferentie.

Toch kan hij niet ontkennen dat de druk op zijn positie bijzonder groot is. Hayen is echter duidelijk: er is niet gesproken over een mogelijk ontslag als de topper tegen Antwerp verloren wordt.

“Of er sprake is van garanties of een ultimatum? Neen. Daar is niet over gesproken geweest”, zegt Hayen aan Het Laatste Nieuws. “Er wordt heel negatief geschreven, maar in werkelijkheid is niet alles negatief.”

“Stap voor stap moeten we weer beter worden. Maar de resultaten moeten ook volgen. We proberen het objectief te bekijken, maar de realiteit is natuurlijk hoeveel punten je hebt.”