Club Brugge weer in hetzelfde bedje ziek? Coach Nicky Hayen schuwt de grote worden niet

door: JDH
nicky hayen
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge heeft zijn eerste wedstrijd met inzet meteen verloren. Het ging in de Supercup met 1-2 onderuit tegen Union. 

Een week voor de start van de nieuwe Belgische competitie is er duidelijk nog werk voor Club Brugge. Het ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen vice-kampioen Union. Al miste blauw-zwart wel nog veel spelers. 

Zo zijn EK-gangers De Cuyper en Skoras nog maar enkele dagen aan het trainen, aanwinst Ardon Jashari en Andreas Skov Olsen moeten nog aansluiten. Bjorn Meijer en Kyriani Sabbe liggen dan weer in de lappenmand. 

Coach Nicky Hayen moet het wel doen met de spelers die er voorlopig zijn. Het eerste uur was niet goed. "We toonden te weinig intensiteit en speelden te statisch om een ploeg die gretiger was uit verband te spelen.Iedereen moet in de spiegel kijken", zei Hayen bij HLN. 

"Dat zijn misschien al grote woorden, maar wij willen er van bij het begin staan." De coach van Club Brugge was wel tevreden over het laatste halfuur. "Daar moeten we op verder bouwen, maar we moeten dat wel langer kunnen volhouden."