Mega solden bij Lidl: Maar liefst 150 euro korting op dit toestel

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Het zijn solden bij Lidl en er wordt maar liefst 150 euro korting gegeven op een toestel. Het gaat om een keukenrobot van het merk Silvercrest, de Monsieur Cuisine Connect.

"Of je nu wil (stoom)koken, braden, kneden, mixen, roeren, hakken, pureren, emulgeren, ijs crushen of wegen, hij doet het allemaal in een handomdraai", klinkt het bij Lidl. "De krachtige motor kneedt moeiteloos zwaar deeg, zoals brood- of pizzadeeg."

Het toestel beschikt over een 7 inch (17,78 cm) kleurenscherm met touchscreen. Verder is er een geïntegreerde keukenweegschaal, waarmee je de ingrediënten direct in de kom kan wegen (tot 5 kg).

De mengkom is afneembaar en is gemaakt uit roestvrij staal. Het volume bedraagt drie liter. De temperatuur kan ingesteld worden van 37 graden tot 130 graden. "Deze is instelbaar in stappen van 5 °C: zo gaar je het voedsel extra nauwkeurig."

App met recepten

Niet zo handig in de keuken? Geen probleem, want met de functie Cooking Pilot kan je stap voor stap de instructies op het scherm volgen. Er is ook een recepten-app, die je gratis kan downloaden en waarmee je nieuwe recepten kan uitproberen.

Keukenrobot
Afbeelding bron: Lidl