Lidl kondigt groot nieuws aan: "Vier nieuwe supermarkten, waaronder de grootste Lidl van heel België"

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: MRO

Supermarktketen Lidl heeft groot nieuws te melden. Er worden vier nieuwe winkels geopend in ons land.

De nieuwe Lidl-supermarkten zullen hun deuren openen in Jette, Schaarbeek en Anderlecht. In de gemeente Schaarbeek gaat het zelfs om twee winkels.

"De werken aan de vestigingen in Jette en Schaarbeek zijn al ver gevorderd, terwijl de werken aan de winkel in Anderlecht net begonnen zijn", laat Lidl weten.

In Jette bouwt Lidl een voormalige drukkerij om naar een gemengd project met een winkel van 1.579 m² en 141 studentenwoningen. De winkel gaat open in februari 2025.

In Schaarbeek komt er een niieuwe Lidl-winkel in de Capronnierstraat, deze neemt de plaats in van de bestaande winkel in de Waelhemstraat. De opening is gepland in het voorjaar van 2025. De tweede winkel wordt gebouwd aan de Britsierslaan en moet klaar zijn tegen de start van het academiejaar in 2025.

Grootste Lidl van België

In Anderlecht wordt in de Pierre Marchantstraat een van de eerste Lidl-winkels in België volledig afgebroken en heropgebouwd. De nieuwe winkel opent begin 2027 en wordt de grootste Lidl-supermarkt in België, met 1.741m² verkoopoppervlakte.