Lidl geeft 50% korting op gadget dat je fit helpt blijven: 'Wees er snel bij, enkel op die dag'

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Lidl geeft een mooie korting op een gadget dat je fit helpt te blijven en nog veel meer in petto heeft. Let wel op: de korting is slechts op één dag geldig.

Het gaat om de Activity tracker van Silvercrest, die je om de pols bindt en niet alleen de datum en tijd, maar ook oproepen, berichten, agenda-items en social media-meldingen weergeeft.

Het aantal stappen dat je zet wordt geregistreerd, net zoals het aantal verbrande calorieën en de activiteitsduur. Daarnaast is het apparaat voorzien van slaapmonitoring en een optische sensor voor hart- en polsslagmeting. Er is ook een herinneringsfunctie voor het innemen van medicijnen.

De Activity tracker is stof- en waterdicht en is voorzien van een verstelbare armband. De geïntegreerde lithium-polymeer batterij is goed voor tot 15 dagen stand-by gebruik en 7 dagen gebruiksduur.

Dagdeal van Lidl

Dit gadget maakt deel uit van de dagdeals van Lidl voor deze week. Dat betekent in dit geval dat er enkel op woensdag 17 juli een korting van 50% gegeven wordt. Je betaalt dan 17,49 euro, in plaats van 34,99 euro.

Promo
Afbeelding bron: Lidl