Klanten haasten zich massaal naar Albert Heijn: Rijen dik aanschuiven

door: STS
Albert Heijn
Afbeelding bron: Albert Heijn

Albert Heijn heeft op 24 juli zijn tachtigste supermarkt op Belgische bodem geopend. Dat ging gepaard met de nodige feestelijkheden.

De nieuwste Albert Heijn-vestiging in België is gelegen naast de Brusselsesteenweg in het Oost-Vlaamse Lebbeke. Woensdagochtend zwaaiden de deuren voor het eerst open.

Er waren op dat moment al tal van klanten opgedaagd. Ze stonden rijen dik aan te schuiven. Iedereen kon genieten van een gratis stuk pizza, en de eerste vijfhonderd klanten ontvingen een goodie bag.

Zelfscannen van boodschappen

De winkel is voorzien van een ruim zelfscanplein, waar klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen na het winkelen. "Bij Albert Heijn Lebbeke kan je terwijl je winkelt je boodschappen scannen met je eigen gsm of een handscanner. Betalen doe je daarna aan het zelfscanplein", klinkt het.

Openingsuren Albert Heijn

De winkel zal op maandagen geopend zijn van 12.00 uur tot 20.00 uur. Van dinsdag tot en met zaterdag is de supermarkt van 08.00 uur tot 20.00 uur geopend. Op zondag is de winkel open van 08.00 tot 12.00 uur. Op alle feestdagen kunnen klanten er terecht van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Volg Redactie24 nu op Instagram