Klant van IKEA schrikt zich dood: "Het is ontploft, dit is een gevaarlijk product!"

door: STS
IKEA
Afbeelding bron: Photonews

De waarschuwing van IKEA voor het gebruik van bepaalde drinkglazen is geen loos alarm. IKEA Nederland liet weten dat de glazen in bepaalde omstandigheden kunnen barsten, en dat is precies wat een klant overkomen is.

De POKAL glazen worden momenteel nog verkocht via de Belgische website van IKEA. In de recensies schreef een vrouw eind vorig jaar: "Glas spontaan ontploft!!"

"Ik heb er zes roze van gekocht. Deze ochtend had ik er melk voor mijn kind in opgewarmd, in de microgolfoven, waarna ik het glas in de gootsteen heb gelaten. Kort daarna is het glas ontploft, met scherven over heel de keuken, zelfs op de kasten!"

"Wat als mijn kind op dat moment het glas in handen had? Dit is een gevaarlijk product, niet geschikt voor warme dranken!"

Klantendienst van IKEA reageert

Een medewerkster van de klantendienst van IKEA reageerde: "Bedankt voor je review. Het spijt ons dat een POKAL glas is ontploft. Een beschadigde rand of gekrast oppervlak kan ervoor zorgen dat het glas kapotgaat. Dat staat vermeld op de productpagina van de website."

"Niettemin willen wij grondig onderzoeken of er een kwaliteitsprobleem zou zijn. Kom er dus gerust mee terug naar de klantendienst van de winkel. Nog een fijne dag."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp

Tags ikea