IKEA heeft wat te vieren en klanten worden verwend

door: STS
IKEA
Afbeelding bron: Photonews

IKEA Wilrijk heeft een nieuwe keukenshowroom. Tussen 19 en 24 augustus wordt dat op meerdere manieren gevierd.

"Doorheen de hele week worden er live heerlijke gerechten klaargemaakt in de keukenshowroom", laat IKEA weten. "Klanten kunnen bij het passeren dus ook genieten van al het lekkers uit onze Zweedse bistro."

Verder wordt er een gratis kookworkshop voor kinderen georganiseerd in de kinderspeelruimte, op woensdag 21 augustus tussen 15.00 uur en 18.00 uur. "Kinderen kunnen hun baktalent aanwakkeren. Achteraf smullen ze uiteraard zelf van hun heerlijke creatie! Inschrijven op voorhand is niet nodig."

Voor de volwassenen is er nog de workshop 'plan je droomkeuken'. Deze is enkel voor IKEA Family-leden toegankelijk. "Gratis inschrijven kan via de website van IKEA Wilrijk, het aantal plaatsen is beperkt."

Interieurexperts geven tips

Op 23 en 24 augustus worden op verschillende tijdstippen inspiratietours georganiseerd. Ook deze zijn voorbehouden aan IKEA Family-leden.

"De interieurexperts laten je alle snufjes van de nieuwe showroomkeukens zien en geven tips over hoe jij je keuken optimaal kan inrichten." Opnieuw geldt: gratis inschrijven kan via de website van IKEA Wilrijk, en het aantal plaatsen is beperkt.

Exclusief diner

Er viel ook nog een exclusief diner te winnen in de nieuwe keukenshowroom van IKEA Wilrijk, waarbij topchef Jöran De Backer van restaurant Sir Anthony Van Dijck in Antwerpen een driegangenmenu zal koken voor 25 winnaars, maar deze wedstrijd is reeds afgelopen.