IKEA pakt uit met interessante actie: klanten kunnen nu voordeel doen

door: MRO
IKEA
Afbeelding bron: Photonews

IKEA pakt nu uit met een interessante actie voor de klanten. De populaire Zweedse keten geeft nu een mooie korting op zowat alle slaapkamerartikelen.

Heb je een nieuw bed nodig of een nieuwe matras? Of kan je wel een nieuwe dekbedovertrek gebruiken? Dan is dit het moment om even naar IKEA te gaan. 

De meubelketen heeft nu immers een actie waarbij je 10 euro korting krijgt per aankoopschijf van 100 euro bij aankoop van slaapkamerartikelen. Let wel, deze actie is enkel geldig voor IKEA Family leden in de winkels in België of op Ikea.be.

Slaapkamerartikelen wordt hierbij wel ruim geïnterpreteerd. Het gaat om boxsprings, bedden, lattenbodems, matrassen, topmatrassen, matras- en kussenbeschermers, dekbedden, dekbedovertrekken, lakens, hoofdkussens, kussenslopen en bedspreien.

Pyjamadag

Op 31 augustus organiseerde IKEA een pyjamadag. Klanten die op die dag in pyjama naar de winkel kwamen, kregen een gratis ontbijt én een cadeaubon van 25 euro om te besteden in de winkel bij een aankoop van minstens 100 euro.