Colruyt stunt bij eindejaarsfeesten: "Complete feestmenu’s aan deze lage prijs"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

De eindejaarsdagen naderen met rasse schreden. Nog een vijftal weken en het is weer zover. Voor velen is de tijd dan ook aangebroken om al eens na te denken over wat er op tafel moet komen.

Ondanks de hoge prijzen in de supermarkten is budgetvriendelijk feesten toch mogelijk. Bij Colruyt hopen ze de klanten te kunnen verleiden met complete feestmenu's.

"Ook dit eindejaar zullen heel wat gezinnen willen feesten zonder al te veel uit te geven. Zij zitten uiteraard goed bij Colruyt, dat sowieso altijd de laagste prijzen garandeert", klinkt het.

"Voor de feestperiode komen we met heel wat concrete, budgetvriendelijke oplossingen, zoals complete feestmenu’s vanaf 16 euro per persoon."

"Verder zijn heel wat typische feestproducten nu ook beschikbaar in aangepaste hoeveelheden, zoals kleinere stukken gebraad of everzwijn in medaillons - en niet enkel als gebraad."

"Denk ook aan iets lichtere kaas-garnaalkroketten of grijze garnalen verpakt per 75 g, voldoende voor een feestelijke toets bij een soepje of apero-glaasje."

"Voor betaalbaar feesten kunnen klanten ook terecht bij onze buurtsupermarkt OKay. Denk aan de kant-en-klare driegangenmenu’s van 40 euro voor twee personen of het kindermenu voor amper 10 euro."