Colruyt klant zeer ontevreden na vaststelling: "Dit is gewoon bedrog"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: MRO

Een man toont zich ontevreden over wat hij meemaakte tijdens het winkelen bij Colruyt. Hij stuurde een bericht via de Facebookpagina van de supermarktketen.

"Gegarandeerd de laagste prijs. En als dat niet lukt halen we het gewoon uit de winkel. Producten in reclame, die verdelen we niet naar onze winkels", schrijft de ontevreden klant.

"Een medewerker aanspreken? Jammer, dat artikel is er niet, ook niet in het centrale magazijn, dus u kan het niet bestellen aan de folderprijs. Dit is gewoon bedrog!"

Een medewerkster van de klantendienst reageerde: "Ik kan je meedelen dat onze medewerkers meerdere keren per dag de rekken aanvullen om jou als klant steeds te kunnen voorzien van al je producten."

Colruyt noemt verschillende redenen op

"Dat wil niet zeggen dat het niet kan gebeuren dat er soms is een rek leeg komt te staan, dit kan door verschillende redenen komen. Een leverancier die niet op tijd heeft geleverd, problemen bij de leverancier, een commerciële discussie om jou als klant de laagste prijs te kunnen blijven garanderen..."

"De folders worden al enkele maanden op voorhand opgesteld. Het is altijd mogelijk dat er intussen een probleem opgetreden is waardoor een bepaald product dat in promotie staat niet voorradig is. Ook voor Colruyt is het belangrijk om genoeg voorraad te hebben en meer te kunnen verkopen."

Promoties van concurrenten

"Bovendien garandeert Colruyt je de laagste prijzen, daarom houden we acties en promoties van onze concurrenten nauwlettend in de gaten. Het is natuurlijk moeilijker om de voorraad van die producten van tevoren te bepalen. Ik hoop dat je de volgende promotie niet mist en dat ik je voldoende heb geïnformeerd."

Volg Redactie24 nu op Instagram