Colruyt-klant kan ogen niet geloven: "Tot mijn verbazing en ergernis vastgesteld"

door: STS
Colruyt
Afbeelding bron: Photonews

Colruyt weerlegt de kritiek van een klant dat de supermarktketen het consumenten moeilijk zou maken om prijzen te vergelijken. Ze willen net transparant zijn, klinkt het.

"Toch maar opletten: Colruyt maakt het de kritische consument extra moeilijk", schreef een klant op de Facebookpagina van de populaire supermarktketen.

"Ik ben net gaan winkelen in de Colruyt, en zag tot mijn verbazing en ergernis dat in de zuivelafdeling nu veel items geprijsd staan per stuk (voorbeeld een pakje kaas van 400 gr voor 5,89 euro, eenheidsprijs 5,89 euro per stuk) in plaats van in eenheidsprijs per kilogram."

"Hoe kan je dan in hemelsnaam winkels en producten vergelijken? Je moet eerst zelf al de kilogramprijs berekenen. Ze hebben een tijdje geleden al de rode prijzen afgeschaft, deze rode prijzen vielen tenminste op."

Colruyt ontkent: "Willen net transparant zijn"

Een medewerkster van de klantendienst van Colruyt reageerde als volgt: "Jammer dat je de indruk hebt dat we het je extra moeilijk willen maken. We willen net heel transparant communiceren, ook over de prijzen. Het is zeker niet onze bedoeling om hierover verwarrende communicatie uit te sturen."

"Door altijd de kiloprijs of literprijs of de prijs per eenheid op onze prijsetiketten weer te geven willen we net duidelijkheid scheppen. Via onze site vind je info over onze prijzen."

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp