Albert Heijn opent nieuwe supermarkt: Eerste klanten krijgen gouden ticket, dat gratis winkelen kan opleveren

door: STS
Albert Heijn
Afbeelding bron: Photonews

Albert Heijn gaat een nieuwe supermarkt openen in België. Dat zal met de nodige festiviteiten gepaard gaan, en klanten kunnen ook prijzen winnen, zoals gratis winkelen.

De tachtigste winkel van Albert Heijn in België is gevestigd op de Brusselsesteenweg 142 in Lebbeke. De supermarkt opent op woensdag 24 juli 2024 voor het eerst de deuren.

De klanten zullen die dag verwend worden. "Vanaf 9.30 uur kan je genieten van een lekker ontbijt met koffie of smoothie. Doorheen de dag serveren we heerlijke warme snacks", laat Albert Heijn weten.

Jean-Marie Pfaff aanwezig bij opening Albert Heijn

"Om 10.00 uur tellen we af en knippen we het lintje door met niemand minder dan Jean-Marie Pfaff, geboren en getogen in Lebbeke. Dan start ook het echte feest, met dj, steltenlopers en een fotograaf."

Prijzen winnen bij Albert Heijn

Om de opening te vieren, worden er prijzen weggeschonken. "De eerste 500 klanten ontvangen een goodiebag, waarvan enkele tasjes een gouden ticket bevatten. Hiermee maak je kans op geweldige prijzen zoals gratis winkelen, een boodschappentas of een cadeaukaart."

"Gebruik je welkomstkorting van 5 euro aan de kassa, deze vind je terug in de openingskrant die je thuis in je postbus hebt ontvangen."

Volg Redactie24 nu op Instagram