Conner Rousseau maakt veel reacties los met zeer opvallende outfit

door: STS
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau, de voorzitter van Vooruit, heeft heel wat reacties losgemaakt met een opvallende outfit. Hij deelde er foto's van op sociale media.

"Mooie outfit" en "looking great" zijn slechts enkele van de positieve reacties die Rousseau kreeg op zijn Instagram-account, waar hij de foto's gepost had.

"Ik vind het heel knap en speciaal, de mensen zijn die kledingstijl bij jou niet gewoon. Maar objectief bekeken sta je er wel mee!", lezen we ook nog.

"Mooie foto's van een goeie kerel met het hart op de juiste plaats", schrijft een volger. "En wat jij wilt dragen van kleren daar moet jij je goed bij voelen en niet een ander. Iedereen heeft een verschillende smaak van kleren en maar goed, want als iedereen dezelfde smaak moest hebben dan zou alles qua kleren er nogal saai uitzien."

Anderen zijn niet overtuigd van Conners outfit. "Echt niet mooi", schrijft een vrouw. "Ik vind het niet zo wow", laat een ander weten. "Ik heb je al in betere outfits gezien. Maar het staat je wel."

"Ik zie u liever met iets anders, dit past niet bij u, sorry maatje", laat een man nog weten.

"Niets van aantrekken, doe gewoon waar jij je goed in voelt, al de rest is niet belangrijk", klinkt de raad van een andere volger.

Klik in onderstaand Instagram-bericht op het pijltje naar rechts om de volledige outfit te bekijken.