Weerman Bram Verbruggen is kop van Jut voor kijker: “Heb haar nog niet geblokkeerd”

door: WVDS
Bram Verbruggen
Afbeelding bron: Photonews

Iedereen is het beu dat het bijna elke dag toch weleens een bui uit de lucht valt en we maar af en toe een straaltje zon te zien krijgen. Veel mensen zijn dit weer beu en uiten hun frustraties.

 

Hoewel onze weermannen en -vrouwen natuurlijk zelf niet het weer bepalen, zijn zij toch wel kop van Jut voor veel mensen. De boodschappers van het slechte weer worden erg onder vuur genomen.

"Mensen bedenken zelfs complottheoriën", Bram Verbruggen

Weerman Bram Verbruggen heeft zelf ook al ervaren dat het weer heel wat mensen in hun pen doet kruipen om hun negativiteit van zich af te schrijven. "Er zijn mensen die hun beklag doen en allerhande complottheorieën bedenken, waar natuurlijk niets van waar is”, vertelt Bram Verbruggen op Radio 1.

“Er is bijvoorbeeld een vrouw die ik niet persoonlijk ken, die mij wekelijks een bericht op Facebook stuurt en die constant vraagt om slecht weer. Ik heb geen idee waarom en heb haar nog nooit een bericht teruggestuurd.”

Weerman Bram heeft nog niets ondernomen, maar fijn vindt hij het niet. “Op zich stoort het me niet, ik heb haar nog niet geblokkeerd, maar het is een heel negatief persoon die haar negativiteit tot bij mij brengt”, besluit Bram zijn verhaal.