Na overweldigend succes van Dahmer: Netflix presenteert schokkende nieuwe true-crime serie

door: WVDS
Dahmer
Afbeelding bron: Netflix

Na het overweldigende succes van Dahmer, de serie over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer, komt Netflix nu met een nieuwe, spannende true-crime serie: Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story!

Deze serie vertelt het fascinerende, waargebeurde verhaal van de Menendez-broers, die in 1996 veroordeeld werden voor de schokkende moord op hun ouders, José en Mary Louise ‘Kitty’ Menendez.

Opvolger voor Dahmer op Netflix met Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

Deze serie duikt diep in de geruchtmakende zaak die de wereld in zijn greep hield en het publiek deed twijfelen over wie de echte monsters in dit verhaal waren. Volgens het Openbaar Ministerie waren de broers uit op de erfenis van hun familiefortuin.

Maar de broers zelf hielden vol, zelfs nu ze hun levenslange gevangenisstraf uitzitten, dat ze handelden uit angst voor een leven vol fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door hun ouders.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is opnieuw geregisseerd door de briljante Ryan Murphy en Ian Brennan en is vanaf 19 september exclusief te zien op Netflix. Mis het niet!

Tags