Tiener sterft op straat na messteken: "Familie is er kapot van"

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pixabay

Een tiener is op straat het slachtoffer geworden van een steekpartij. Hij overleefde de aanval niet. Een andere tiener werd inmiddels gearresteerd en opgesloten.

Het dodelijke incident deed zich dinsdagnamiddag rond 16.00 uur voor nabij een basisschool in de Londense wijk Stoke Newington. De hulpdiensten troffen er een 15-jarige jongen aan die steekwonden had opgelopen. Kort nadien werd het slachtoffer ter plaatse doodverklaard.

De politie organiseerde een klopjacht om de dader te kunnen vinden. Later op de dag werd er een arrestatie uitgevoerd. De verdachte die werd opgepakt is eveneens een tiener.

Familie op de hoogte gebracht

"Tragisch genoeg is een 15-jarige jongen om het leven gekomen nadat hij was neergestoken. We hebben de familie van de jongen op de hoogte gebracht, die er begrijpelijkerwijs kapot van is, en speciaal getrainde agenten steunen hen in deze onvoorstelbaar moeilijke tijd", citeert The Sun uit een verklaring van de politie.

"Onze rechercheurs hebben non-stop gewerkt om uit te zoeken wat er gebeurd is en als gevolg van deze onderzoeken hebben we een 15-jarige jongen gearresteerd op verdenking van moord. Hij blijft in hechtenis."