Wendy Van Wanten heeft dubbele gevoelens over dochter Estelle: “Niet simpel om te aanvaarden”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram @wendyvanwanten

Wendy Van Wanten heeft met Estelle nog een tienerdochter in huis rondlopen. Wendy en Frans proberen haar zo goed mogelijk op te voeden. Dat is niet altijd even makkelijk.

Voor Estelle is het een speciale zomer geworden. Ze is voor het eerst naar verschillende festivals mogen gaan. Het zal voor haar een hele ervaring geweest zijn.

Wendy Van Wanten ziet haar dochter uitgroeien tot een tiener. Ze zal haar stilletjes aan moeten loslaten. Het doet haar terugdenken aan haar eigen jeugd.

Wendy Van Wanten vindt het niet simpel om te aanvaarden dat haar dochter nu liever met haar vriendinnen op reis gaat

“Misschien ben ik wel overbeschermend voor mijn dochter Estelle. Dat is normaal, zeker?”, bedenkt de zangeres zich in Primo. “Mijn papa was dat ook - mijn moeder was toen al overleden - maar hij vond het normaal dat ik op jonge leeftijd naar Amerika moest. Dat hoorde gewoon bij mijn werk.”

Wendy kan er van genieten om met haar gezin op reis te gaan. Dat lukt steeds minder. Daar heeft ze het wel moeilijk mee.

“Estelle gaat niet zo graag meer mee met ons op reis. Ze gaat liever met vrienden en vriendinnen weg. Ik begrijp dat, maar het is niet altijd zo simpel om te aanvaarden”, besluit de zangeres.