VTM

Massaal veel verontwaardigde reacties op 'B&B zoekt lief': "Onbeschoft"

door: LHX
Jelmont, Ingrid en Vicky
Afbeelding bron: VTM

In 'B&B zoekt lief' neemt Jelmont zijn twee vrouwen deze week mee op uitstap naar een wijnproeverij. Al tijdens de autorit ernaartoe zakt de sfeer onder nul...

Terwijl Jelmont aan Vicky en Ingrid vertelt waar ze juist naartoe gaan, zit Vicky op haar gsm te kijken. Dat lost Jelmont gauw op door de gsm uit haar handen te duwen.

De twee vrouwen weten niet waar ze het hebben. "Ik dacht: wat voor een onbeschofte mens ben jij eigenlijk?", reageren ze. "Dat doe je toch niet?"

Ze drukken Jelmont dan ook met de neus op de feiten. "Ik denk dat je niet op zoek bent naar een vrouw, maar dat je gewoon meedoet voor reclame voor je B&B", zeggen ze hem rechtuit.

De kijkers hebben hetzelfde vermoeden. Zij storen zich ook enorm aan Jelmont. "Zeer onbeschoft", reageren ze op sociale media. "Veel reclame krijgt hij niet op deze manier." "Ik was allang weg geweest."

"Hij is een narcist, dat heb ik al gezien van het eerste moment", klinkt het ook. "Geen respect voor de dames." "Rare vent." "Wat een boer is dat, zeg."

Toch zijn er ook kijkers die vinden dat Jelmont gelijk heeft. "Er is niks zo onbeleefd als de hele tijd op je gsm kijken als je in gezelschap bent", vinden zij. 

"Zijn manier van doen is niet oké, maar je zit daar gewoon op je gsm te tokkelen, degoutant... Beiden moeten misschien iets doen aan hun gedrag." "Ik vind dat ze in zulke programma's de gsm's in beslag zouden moeten nemen, want velen zijn daardoor echt asociaal."