VTM

Kijkers snoeihard voor deelnemer B&B Zoekt Lief: “Arrogant mannetje”

door: WVDS
B&B Zoekt Lief _S3_visual_001 (1).jpg
Afbeelding bron: VTM

B&B Zoekt Lief is erop gericht dat B&B-uitbaters in het buitenland kennismaken met Vlaamse kandidaten waarmee ze een relatie kunnen uitbouwen. An Lemmens neemt af en toe polshoogte hoe het staat met de gevoelens van de uitbaters en kandidaten.

Het VTM-programma is nu al enkele weken aan het uitzenden en kijkers zijn niet te spreken over één bepaalde B&B-uitbater, die van kwaad tot erger gaat met zijn uitspraken en houding ten opzichte van zijn vrouwelijke kandidaten Vicky en Ingrid.

Kijkers niet te spreken over houding en uitspraken van B&B uitbater Jelmont

Kijkers hebben het dit jaar vooral gemunt op Jelmont, die een B&B uitbaat in Portugal. Zowel het uitzicht van zijn B&B als zijn houding liggen erg onder vuur.

“Jelmont jongen, de allerlaatste kansen voor de Benelux en wijde omgeving heb je nu echt wel volledig verkeken. Achterlijk arrogant mannetje!”, haalt iemand scherp uit online.

“Als je nu op deze manier in de belangstelling wil staan zeg ik: sukkelaar die geen opvoeding heeft gekregen en die voor niemand respect heeft!”

Dat de vrouwen nog niet vertrokken zijn, vinden heel wat kijkers ook bizar. “Waarom blijven die daar? Is dit met een contract? Die gaat toch geen enkele klant maken door dit programma. Of zijn er zelfs zo gekke mensen die daarvoor willen betalen? Het blijft komisch, maar ook zielig.”

Jelmont, Ingrid en Vicky
Afbeelding bron: VTM
Ingrid en Jelmont
Afbeelding bron: VTM
B&B Zoekt Lief Jelmont
Afbeelding bron: VTM