Brian Riemer zegt wat hij denkt van Europese loting voor Anderlecht

door: BVDO
Brian Riemer
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht kent zijn tegenstanders in de Europa League. Trainer Brian Riemer zegt hoe hij het ziet.

Anderlecht heeft een knappe loting in de Europa League. Toch is het verhaal met het halen van de groepsfase helemaal nog niet geschreven.

“Het is nog geen succesverhaal - want we zijn het nog aan het schrijven - maar het is in ieder geval een succesvol hoofdstuk”, legt Brian Riemer uit op de website van RSC Anderlecht.

Met de loting is hij best tevreden. “Het is een groep met goede perspectieven. Er zitten zeker een paar lastige tegenstanders bij. Ik heb eerder in Porto gespeeld met FC Kopenhagen, nu ontmoeten we hen in het Lotto Park, wat een geweldige ervaring zal zijn.”

En dan is er Real Sociedad, dat een fantastisch seizoen speelde en heel wat spelers leverde voor de Spaanse nationale ploeg. “Dat wordt een goede test om te zien waar we staan. Ook Hoffenheim uit de Bundesliga wordt een zware wedstrijd.”

“Dat gezegd zijnde, zie ik zeker mogelijkheden. We zijn hier niet als toeristen, we zijn hier om mee te doen en iets te bereiken. Het is die mentaliteit die we moeten uitstralen als we eind september aan onze Europese campagne beginnen.”