Brian Riemer komt met nieuws over droomtransfer van Christian Eriksen

door: BVDO
Brian Riemer
Afbeelding bron: Photonews

Deze week was te horen dat RSC Anderlecht Christian Eriksen als transferdoel heeft. Dat zou een ongelofelijke stunt zijn van Jesper Fredberg.

Christian Eriksen stond met Denemarken op het EK in Duitsland. De speler ligt nog één jaar onder contract bij Manchester United, maar hij heeft er niet veel zicht op speelminuten.

Voor Brian Riemer is hij geen onbekende, zo maakte de trainer van RSC Anderlecht duidelijk na de krappe 1-0-overwinning tegen STVV.

“Ik ken Christian Eriksen goed, ja. We werkten drie jaar geleden samen bij Brentford en nu nog altijd wissel ik regelmatig berichten uit met Christian”, klonk het bij Het Nieuwsblad.

Een transfer is nog niet voor meteen, maar Riemer laat wel de opening. “Ik weet dat hij nu met Man United op trainingskamp is in LA. Ik kan dus bevestigen dat hij niet in Brussel is.”

Riemer verwees naar een andere toptransfer van Anderlecht. “Het vergt soms tijd om bepaalde targets te masseren. Op het einde van de mercato komt er dan soms een opportuniteit zoals vorig seizoen met Thorgan Hazard.”