Kruidvat geeft stevige korting op elektrische tandenborstels

door: STS
kruidvat
Afbeelding bron: MRO

Kruidvat geeft een stevige korting op elektrische tandenborstels. Je kan 40% besparen. We lichten er een topexemplaar uit, de Oral-B iO Series 10.

"Deze elektrische tandenborstel maakt gebruik van artificiële intelligentie om te controleren hoe je de voor-, boven- en achterkant van je tanden poetst, en je te helpen zo grondig mogelijk te poetsen", klinkt het.

"De tandenborstel is voorzien van zeven poetsstanden (dagelijkse reiniging, gevoelige tanden, tandvleesverzorging, intense reiniging, whitening, supergevoelige tanden en tongreiniging)."

"Een interactief kleurendisplay geeft belangrijke informatie weer: inclusief poetsstanden en herinneringen om de borstelkop te vervangen, een begroeting wanneer je hem aanzet en een glimlach als je goed hebt gepoetst."

Poets je je tanden te hard of te zacht?

"De slimme poetsdruksensor geeft rood, wit of groen weer om je te waarschuwen of je te hard, te zacht of met de juiste hoeveelheid druk poetst."

Normaal kost deze elektrische tandenborstel 549,99 euro, maar er wordt 40% korting op gegeven, waardoor hij nog 329,99 kost. Je bespaart zo 220 euro. Ook op andere modellen van Oral-B elektrische tandenborstels wordt er 40% korting gegeven in de webshop van Kruidvat.