Op zoek naar geldautomaat? Daar is nu een handige oplossing voor

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Febelfin, de federatie van de Belgische banksector, heeft iets nieuws gelanceerd. Hiermee vind je gemakkelijk een bankautomaat in je buurt.

De laatste jaren zijn er veel bankautomaten verdwenen of verhuisd. Op andere plaatsen verschenen er dan weer nieuwe afhaalpunten voor cash geld, van Batopin (initiatief van Belfius, BNP Paribas Fortis, ING en KBC/CBC) en Jofico (initiatief van Argenta, Crelan, vdk bank en bpost).

Febelfin heeft nu een nieuwe website gelanceerd: ikzoekeengeldautomaat.be. Die biedt gebruikers een snel en handig overzicht van alle geldautomaten in de buurt. Je kan daarvoor je locatie ingeven, of een postcode.

"Je voert in het zoekvenster de straatnaam, gemeente of postcode in en selecteert één van de suggesties", legt Febelfin uit. "Vervolgens krijg je in één oogopslag een kaart waarop alle locaties met geldautomaten zijn aangeduid. Je kan de kaart in- en uitzoomen of verschuiven om andere locaties met geldautomaten te vinden."

Adres en openingsuren

"Als je doorklikt kan je de details bekijken, zoals het adres, de openingsuren en de mogelijkheid of je er ook bankbiljetten kan deponeren. Je kan ook doorklikken om via Google Maps de kortste weg te vinden naar de locatie."

Volg Redactie24 nu op Instagram