Ontroerende vader-dochterfilm heeft wereldwijd al miljoenen harten veroverd: “Houd je tissues maar klaar”

door: WVDS
Miracle in Cell No. 7
Afbeelding bron: Netflix

Ontdek de ontroerende film ‘Miracle in Cell No. 7’, ook wel Kogustaki Mucize genoemd in het Turks op Netflix. Deze productie uit 2019 neemt je mee op een emotionele reis.

“Zeer ontroerende film, houd je tissues maar klaar”, “Een van de beste films die ik ooit in mijn leven heb gezien” of “Ik had koude rillingen toen ik dit zag en heel veel tranen”, zijn maar enkele reacties van kijkers na het bekijken van de film, dus zeker een aanrader.

Wat houdt het emotionele verhaal van ‘Miracle in Cell No. 7’ op Netflix in?

Maak kennis met Memo, een vader die ondanks zijn verstandelijke beperking een hart heeft dat zo groot is als de oceaan. Zijn leven neemt een tragische wending als hij onrechtvaardig in de gevangenis belandt na een incident met de dochter van een commandant.

Ondanks zijn harde omstandigheden in de gevangenis, toont Memo ware moed. Hij redt een medegevangene en vormt sterke relaties met zijn celgenoten. Wanneer zijn moedige dochter Ova kiest voor het onmogelijke, krijgt het verhaal extra diepte: ze betreedt de gevangenis om haar vader bij te staan.

Ova, een stralend licht tussen de troosteloze gevangenismuren, vormt vriendschappen met zowel gevangenen als bewakers. Ze is vastberaden om haar vaders onschuld te bewijzen en begint aan een emotionele reis vol humor en het vormen van onbreekbare relaties.

‘Miracle in Cell No. 7’ is een film die je zeker zal raken, vol met hartverwarmende momenten en een krachtig verhaal over liefde en onvoorwaardelijke relaties.

Tags