Mama van vijf jonge kinderen sterft nadat ze onwel wordt en van trap valt

door: BVDO
ziekenwagen
Afbeelding bron: pexels

In Menen is een jonge vrouw overleden na een spijtig ongeval. De vrouw viel van de trap en overleed later in het ziekenhuis.

Tiffany, mama van vijf zonen, was amper 36 jaar oud. De familie verloor vorig jaar haar zus Virginie al aan een bloedklonter en nu gebeurde dit.

“Ze voelde zich niet lekker en besloot een bad te nemen. Na een tijdje haalde haar vriend haar eruit en legde haar op het bed. Hij ging naar beneden om extra kussens te halen, en hoorde haar plots van de trap tuimelen”, vertelt stiefpapa Nick aan de Krant van West-Vlaanderen.

“Naar alle waarschijnlijkheid is ze onwel geworden toen ze naar beneden probeerde te gaan… Ze stootte haar hoofd hard tegen de muur en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.”

De jonge vrouw werd geopereerd, maar de hersenschade was groot. De familie voelde al snel dat het niet meer goed zou komen. Tien dagen lag Tiffany nog in coma in het ziekenhuis. De druk in haar hersenen was te groot.

De jonge kassierster die bij supermarktketen Aldi werkte werd vorig weekend begraven. Voor de jonge kinderen is het gemis van hun mama bijzonder groot.