Zus van overleden gezin snoeihard voor doodrijder, maar komt ook met vraag aan politiek

door: BVDO
Ambulance - ziekenwagen
Afbeelding bron: Photonews

In Ruddervoorde werd in de nacht van zaterdag op zondag een gezin doodgereden. Een dronken automobilist reed hen met grote snelheid aan.

Een 50-jarige man heeft zondag in de vroege ochtend een gezin van drie doodgereden. Hij reed met overdreven snelheid en in dronken toestand een wagen achteraan aan.

Voor een koppel uit Kortemark en hun achtjarig dochtertje kwam alle hulp te laat. De aanrijder hield aan het ongeval alleen maar een hersenschudding over.

De man was geen onbekende voor het parket. Hij had al meerdere veroordelingen achter zijn naam staan en was in het verleden al zijn rijbewijs kwijtgespeeld voor rijden onder invloed.

Joanna, de zus van de doodgereden vrouw, haalde op Facebook hard uit naar de doodrijder, maar vraagt ook de politiek om in te grijpen. Ze deelde ook een aantal foto's van het overleden gezinnetje.

“Neem aub zijn rijbewijs af, laffe Jurgen L... Schrijnwerker uit Torhout...neem zijn auto af! Wil hij later een nieuwe auto kopen, zet hem op een zwarte lijst...!”, klinkt het. “Waarom lukt dit niet? Welke politieker wil hiervoor vechten? Hoeveel onschuldigen moeten er nog sterven?”

Haar volledige boodschap kan je in de Facebookpost hieronder nalezen.