Pauline Slangen heeft besluit genomen of ze nog langer deel wil blijven van de Regi-Family

door: PMN
Regi - Pauline Slangen.
Afbeelding bron: Photonews

Pauline Slangen heeft een zomerhit te pakken. Haar nieuwe single ‘Energie’ doet het al een hele tijd goed in de hitparade. We zagen haar ook al verschillende keren op het podium van ‘Tien Om Te Zien.’

Pauline Slangen had in het verleden al enkele grote hits. Denk bijvoorbeeld maar aan ‘1000 Sterren’ of ‘Uit mijn hoofd’. Nu scoort ze weer met ‘Energie’.

Pauline won destijds de ‘Regi Academy’. Sindsdien maakt ze deel uit van de Regi-Family, een familie die alsmaar groter wordt. Het betekent ook dat het steeds moeilijker wordt om er je plekje af te dwingen.

“Er is genoeg plaats voor iedereen in de Regi-Family. Maxine, Melanie, Arno, Linda… onze stemmen zijn immers verschillend. Het is tof als je ze allemaal in één show ziet. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, reageert Pauline in Dag Allemaal. Schrik om haar plaats in de familie te verliezen heeft ze niet.

Pauline Slangen wil nog een hele tijd deel blijven uitmaken van de Regi-Family

De zangeres heeft wel een besluit genomen over haar toekomst bij de Regi-Family. “Natuurlijk zal er een moment komen dat ik op eigen benen sta, maar nu nog niet.”

“Ik sta solo al veel op het podium, toch hoop ik zo lang mogelijk in het Regi-team te blijven. Ik zal nooit uit eigen beweging opstappen. Regi zal mij moeten wegjagen”, lacht Pauline.