VTM

Staf Coppens neemt besluit na zijn verhuizing naar de stad: “Primeert voor mij”

door: PMN
Staf Coppens - Beau Coppens.
Afbeelding bron: VTM

Donderdag is er al de voorlaatste aflevering van dit seizoen van ‘Camping Coppens’. Het programma krijgt opnieuw erg goede commentaren. In de komende twee afleveringen staat er nog wel wat te gebeuren.

In dit seizoen van ‘Camping Coppens’ zagen we hoe Staf met zijn gezin naar de stad verhuisde in Zweden. Staf en zijn echtgenote Monique deden dat vooral voor de kinderen.

“Monique en ik wonen erg graag in de natuur, maar we zitten natuurlijk ook met twee puberende kinderen die andere verlangens hebben”, bedenkt Staf zich in Story.

“Het is een heel romantisch idee om in een coconnetje op te groeien in de bossen, maar Beau en Nora voelen ook de nood om af te spreken met vrienden, uit te gaan en een lief te vinden. Zij wilden wat meer tussen de mensen wonen. Monique en ik leven niet voor onszelf, maar in functie van de kinderen.”

Staf Coppens zegt dat het geluk van zijn kinderen primeert voor hem

“Mijn doel in het leven bestaat erin om mijn kinderen, maar ook mijn vrouw, familie, vrienden en andere mensen blij en gelukkig te maken. Af en toe moet je dan wat water bij de wijn doen of andere keuzes maken.”

Voor Staf hoefde die verhuizing naar de stad niet. “Als ik heel egoïstisch was, dan bleven we gewoon in de bossen wonen. Maar het geluk van onze kinderen primeert. Ik wil hen - zeker op deze leeftijd - alle kansen geven om zich ten volle te ontplooien. Zonder beperkingen, die je toch hebt als je afgelegen woont.”

“Nu kunnen ze perfect gaan tennissen, gitaarlessen volgen of naar de tekenacademie gaan. En om eerlijk te zijn: ik ga ook wel eens graag uit eten.”