Ellen Callebout is in de wolken met wat ze mag gaan doen: “Gert gaat akkoord”

door: PMN
Gert Verhulst - Ellen Callebout
Afbeelding bron: Photonews

De Verhulstjes konden we deze week weer op televisie zien. We zagen ze op Play4. Gert en zijn gezin namen deel aan ‘Komen Eten’.

Binnenkort kunnen we op Play4 ook weer kijken naar een nieuw seizoen van ‘de Verhulstjes’. Een hele zomer lang vonden er opnames plaats. In dat seizoen geen reis, maar we gaan hen wel volgen in hun dagelijkse bezigheden.

Het was voor de Verhulstjes een heel drukke zomer. Gert Verhulst stond in Plopsaland met een ‘Zomerrevue’. Ook Marie Verhulst vertoefde veel in Plopsaland, waar ze regelmatig op het podium stond met Samson. Viktor Verhulst had het dan weer druk met zijn dj-sets.

Intussen heeft ook Ellen Callebout groot nieuws te melden. Ze is in de wolken met het nieuws. “We zijn klaar voor een broertje of zusje voor Leo,” maakt ze in NU bekend.

Ellen Callebout mag op zoek gaan naar een broertje of zusje voor hun hond Leo

Haar man Gert stelde wel zijn voorwaarde: “Ik krijg een tweede hond van Gert Verhulst, maar het moet een kleinere hond zijn,” legt ze uit. “Dus ben ik op zoek naar een mini-schnauzer, exact een bouvier, maar dan in het klein.”

Leo is nu twaalf jaar. Hij hoort slecht en zijn gewrichten willen niet meer mee.