Club Brugge zet miljoenenaankoop zelfs niet meer op de bank: dit er aan de hand

door: JDH
Hugo Siquet
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge begon woensdag aan zijn nieuwe campagne in de Champions League tegen Borussia Dortmund. Aankoop Hugo Siquet zat zelfs niet op de bank. 

Door de blessure van Kyriani Sabbe haalde Club Brugge op 23 juli Hugo Siquet weg bij het Duitse Freiburg. Blauw-zwart betaalde zo'n 3 miljoen euro voor Siquet, die het voorbije anderhalf jaar aan Cercle Brugge werd uitgeleend. 

Siquet mocht drie dagen later al invallen tegen KV Mechelen en stond tegen Standard en Racing Genk zelfs in de basis. Daarna kreeg hij opnieuw een rol als invaller, maar tegen KV Kortrijk kwam hij niet van de bank. 

In de Champions League tegen Borussia Dortmund zat Siquet zelfs niet op de bank. Volgens Het Nieuwsblad is de moeizame start van Siquet bij Club te wijten aan het feit dat hij bij Freiburg nog aan de voorbereiding bezig was. 

Siquet heeft dus een achterstand en moet die nu inhalen. Seys startte tegen Dortmund in de basis, Sabbe kwam hem na 70 minuten vervangen. Zij zijn Siquet in de huidige pikorde al voorbij, waardoor hij nu slechts derde keuze is.