Was jij ook aan het twijfelen? Erik Van Looy neemt alle twijfel weg met nieuwe post

door: WVDS
Kamp Jeroom
Afbeelding bron: Play4

Erik Van Looy is volop bezig met De Slimste Mens ter Wereld. Maar eerst komt er voor de kijkers een soort spin-off voor de juryleden van het tv-programma.

Kamp Jeroom zal vanaf 30 september verschijnen en daarin gaan we op zoek naar het strafste jurylid ter wereld. Naar aanleiding van die lancering werd ter promotie een actie-video opgenomen.

Erik Van Looy, Jeroom en de eerste drie juryleden die met een metgezel de strijd aangaan, kwamen in beeld. Maar de hoofdrol van het filmpje was voor Erik Van Looy. Hij reed op een circuit als een gek rond en door een brandende hoepel. (lees verder onder het filmpje)

Was het echt Erik die door een brandende hoepel rijdt?

En misschien vroeg jij je ook af of Erik Van Looy al dat stoere werk zelf heeft gedaan? Wel, Erik komt nu zelf met het antwoord. Hij post een bericht op zijn Instagram Verhaal.

“De echte stuntman”, schrijft hij bij een foto van zichzelf en de echte stuntman van het promotiefilmpje. Leuk om te zien wie er echt door het vuur gaat voor Erik en het is ook mooi van Erik om dit stukje achter de schermen te delen met zijn volgers.

 

Schermafbeelding 2024-09-19 212237 (1).jpg
Afbeelding bron: Instagram @erik.van.looy