Ruzie kent vreselijk einde: Vrouw in water gegooid, haar redder verdrinkt

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

Een ruzie is ontaard in een poging tot doodslag en een verdrinking. Politie en parket zijn op zoek naar mogelijke getuigen.

De feiten speelden zich op vrijdag 6 september 2024 af, omstreeks 07.06 uur 's ochtends. Er deed zich toen een woordenwisseling voor in de rue des Rivages, aan de oevers van de Samber, in Charleroi.

Deze woordenwisseling liep helemaal uit de hand. Een vrouw werd in de Samber geduwd. Een man die in de rivier sprong om haar te helpen kwam in de problemen en verdronk.

"In het kader van dit onderzoek willen we een persoon identificeren die rond 06.30 uur in de buurt is gezien, met name in de Night Shop op de hoek van de Joseph Tiroulaan en de Rue Dagnelies", klinkt het bij de politie en het parket.

"Onmiddellijk na de feiten nam deze persoon het voetgangerspad naar de R9-brug bij de afslag 'Villette'. De man droeg een donkere broek, een lichtkleurige sweater, een donkere pet en een donkere rugzak."

Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

Wie informatie kan verstrekken, wordt gevraagd om de politie te contacteren via het gratis nummer 0800/30.300, of via opsporingen@police.belgium.eu.