Jacques Vermeire heeft nieuws na ruzie met Ruben Van Gucht

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Jacques Vermeire gaat nog een laatste keer een zaalshow doen. Daarna gooit de komiek de handdoek in de ring. Dan is het voor hem genoeg geweest.

Jacques Vermeire toert momenteel door Vlaanderen met Luc Verschueren. Er was een tijd dat hij samen op het podium stond met Ruben Van Gucht. De samenwerking draaide uiteindelijk uit op een ruzie.

“Ik ben gaan samenwerken met Ruben Van Gucht omdat ik dacht dat ik moest vernieuwen. Een mooie, jonge man als aangever, iemand populair ook. Daar zou veel volk op afkomen,” blikt Jacques terug in Dag Allemaal.

“Een pijnlijke fout, daar heb ik me serieus aan mispakt. Over wat er allemaal gebeurd is, mag ik niets zeggen. We hebben een dading gesloten.”

Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht kunnen weer door één deur

Jacques heeft wel nieuws te melden. “Ondertussen kunnen Ruben en ik weer door één deur. Ik zat samen met hem in ‘Ik vraag het aan’. We hebben daar gepraat, zonder het over het verleden te hebben. Ons conflict was bijzonder pijnlijk, maar we moeten vooruit.”

“In ‘Eenmaal Andermaal’ op VTM gaan ze mij trouwens ook samen met Ruben tegenover Axel Daeseleire zetten. Dat gaat scoren, denk ik dan.”