Zangeres Pauline Slangen is daar heel duidelijk over: “Het is te nemen of te laten”

door: PMN
Pauline Slangen
Afbeelding bron: Instagram @paulineslangen

Pauline Slangen maakt deel uit van de Regi-family. Ze scoorde afgelopen zomer nog een hit met ‘Energie’. Daarnaast tourde ze ook nog rond met Regi.

Pauline Slangen zegt in Dag Allemaal dat mensen haar het imago van een fuifbeest geven. “Ik heb dat altijd gehad; ik ga me nu niet anders voordoen omdat ik in de media kom,” reageert ze.

De zangeres is daar heel duidelijk over. “Ik kan geen rolletje spelen, het is te nemen of te laten. Het moet allemaal niet zo serieus zijn, denk ik soms.”

“Ik denk wel dat de mensen mij omarmen; ik voel nooit slechte vibes. Ik ben een speelvogel, maar als het op werk aankomt, ben ik serieus. Ik ben een perfectioniste. Ik ga graag uit, maar als ik de volgende dag een optreden heb, blijf ik thuis.”

Pauline Slangen zegt dat ze zich niet anders gaat voortdoen omdat ze in de media komt

Pauline is nog vrij nieuw in showbizzland. “Ik ben nog maar drie jaar met muziek bezig; ik was maar een onbekend meisje uit Lommel,” bedenkt ze zich.

“En ineens stond ik bij ‘Liefde Voor Muziek’ voor Koen Wauters te zingen. Toen mijn ouders dat zagen, zeiden ze: ‘Zie je daar nu staan? Bij mij dringt dat allemaal nog niet door.’”

“Ik ben nog volop mijn muziekstijl aan het ontdekken. Wat werkt? Wat horen de mensen graag? Wat hoor ik zelf graag? Dat is een leerproces; gelukkig word ik goed begeleid.”