Belgische die 149 miljoen euro won met EuroMillions verklapt: "Dit ga ik doen met het geld"

door: STS
EuroMillions
Afbeelding bron: Pixabay

Begin september was er nog eens een Belgische winnaar bij de EuroMillions-trekking. Intussen is bekend geraakt dat het om een vrouw gaat, en ze heeft al plannen met het geld.

De Belgische vrouw won begin deze maand 149.017.789 euro door als enige Europeaan voor de winnende cijfers 12, 14, 34, 41 en 47 en de sterren 3 en 4 te kiezen. Hoewel het eigenlijk het lot was dat dit besliste, want de vrouw zegt altijd voor een Quick Pick te kiezen, waarbij de computer de nummers kiest.

Intussen heeft de winnares van de derde hoogste EuroMillions-jackpot die ooit gewonnen werd in ons land zich gemeld bij de Nationale Loterij.

"Mijn dierbaren zijn het belangrijkste in mijn leven. Dankzij deze winst kan ik hen steunen in hun doelen en hen meer zekerheid bieden voor hun toekomst", citeert Het Nieuwsblad de winnares, die anoniem wenst te blijven.

Nieuwe auto kopen

De vrouw zegt te overwegen om weer te gaan studeren, en weet al waar ze het eerste geld aan zal uitgeven. "Mijn eerste wens is om een nieuwe auto te kopen en te genieten van herwonnen vrijheid."