Delhaize doet dringende oproep: “Breng dit product meteen terug naar de winkel”

door: PMN
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

Supermarktketen Delhaize doet een dringende oproep. Het vraagt om een product niet te consumeren. Je kunt het beste meteen terug naar de winkel brengen.

Het Federaal Voedselagentschap (FAVV) meldt dat Delhaize vraagt om Bio Comté AOP van het merk Delhaize niet te eten. Breng het product terug naar het verkooppunt. Je zult daar ook je geld terugkrijgen.

Delhaize heeft besloten om deze producten uit de verkoop te halen en terug te roepen van bij de consument wegens de aanwezigheid van STEC-stammen. Ondertussen heeft de supermarktketen elk betrokken product reeds uit de winkel verwijderd en de controles voor dit product en de leverancier verder verstrengd.

Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

Andere producten van hetzelfde assortiment zijn niet betrokken en kunnen zonder problemen worden geconsumeerd. Delhaize wenst zich te verontschuldigen voor dit ongemak.

Het gaat om dit product

product
Afbeelding bron: FAVV
Tags delhaize