VTM

Fans van Staf Coppens teleurgesteld: "Spijtig"

door: LHX
Staf Coppens
Afbeelding bron: Photonews

De afgelopen weken was in 'Camping Coppens' te zien hoe Staf Coppens en zijn gezin van het Zweedse platteland naar Karlstad verhuisden. Na amper 5 afleveringen is het seizoen al afgelopen.

Voor de vierde keer gunden Staf Coppens en zijn gezin iedereen een blik op de mooie, maar soms ook moeilijke momenten in hun Zweedse paradijs. Het vierde seizoen van 'Camping Coppens' is sinds donderdagavond afgelopen.

Net voor de uitzending deelde Staf nog een mooie foto van zijn hele gezin én zijn mama voor hun nieuwe huis op Instagram. "Vanavond zie je de voorlopig laatste aflevering van ons avontuur in Zweden", schreef hij erbij.

"Eentje met een gouden randje! Zo trots op de steeds zelfzekerdere Beau, de getalenteerde schaatster Nora, mijn liefste vrouwtje Monique en de allerliefste mama."

Zijn volgers vinden het een prachtig beeld, maar zijn tegelijkertijd ook teleurgesteld dat 'Camping Coppens' alweer voorbij is. "Wat jammer...", reageren ze. "Oh nee, alweer gedaan." "Nu al de laatste!"

"Het is altijd mooie tv met zo'n mooie familie, dat is iets waar je trots op mag zijn." "Spijtig dat het alweer gedaan is. Ik ga jullie hard missen." "Hopelijk zien we jullie heel snel terug."